rolete i njihova primjena

Rolete se najčešće ugrađuju na prozore za regulaciju svijetla u prostoriji.Rolete se koriste i kao mahanička zaštita prozora i kao dodatna termička izolacija. Rolete su najbolja zaštita od sunca i dosadnih pogleda susjeda. Za razliku od grilja ne morate otvarati prozor da bi upravljali sa roletama.



Zašto staviti rolete?

 

zaštita od sunca

 

Spustite rolete i udobno se smjestite,odmarajte se za vrućih dana,rolete štite Vas,rolete zaštićuju vaše zavjese,namještaj i podove protiv izbljeđivanja i oštećenja pod utjecajem sunčevih zraka

 

zaštita od nevremena

 

Rolete pouzdano pružaju zaštitu vaših prozora od atmosferskih utjecaja (kiša,snijeg,tuča,vjetar). Rolete štite vaše prozore i vrata od nečistoća i raznih predmeta nošenih vjetrom

 

zaštita od buke

 

Spuštene rolete smanjuju razinu buke u prostoru tako da vam je rad ili odmor ugodniji (po nekim statistikama i do 40%)

 

zaštita od nepoželjnih pogleda

 

Rolete vam pružaju priliku da uživate privatnost u svom domu ili stanu. Rolete zaklanjaju vaš dom od pogleda znatiželjnih prolaznika ili susjeda.

 

omogućuju vam uštedu

Kad se roleta spusti, između roleta i prozora ostaje zračni prostor koji djeluje kao termika, tj. rolete pomažu stvaranju optimalne temperature u kući: stvaraju hlad za vrućih dana, a čuvaju toplinu tijekom hladnih dana. To doprinosi do 20% uštede energije.
 
protuprovalna zaštita

Imate ured ili dućan,kuću,stan na nižim katovima,puno putujete ili se samo želite osjećati što sigurnijim? Sigurnost je još jedan od zadataka koje rolete uspješno mogu izvršiti. Osim raznih alarma i senzora koji se mogu spojiti na njih također postoji i fizičko zaključavanje roleta sa ključem ili zasunima koje će vaš dom učiniti znatno sigurnijim.




roletar rolo-produkt

izrada roleta

servis roleta

zamjena roleta

aluminijske rolete

plastične rolete

garažna rolo vrata

komarnici

komarnici horizontalni

komarnici vertikalni

venecijanerke

trakaste zavjese

rolo zavjese

vanjske žaluzine

galerija radova

trake - gurtne

video zapisi

kontakt obrazac

cjenik roleta

Kontakt

Za sve informacije i upite te CJENIKU obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona,sms ili email 

kontakt obrasca

ili

facebook

video

pogledajte i

Video zapise

tek montiranih elemenata